Referenser & Kundkommentarer

Referenser
Så säger våra kunder
Yvonne Pechtold,
adidas


"Vi beställer till olika event i våra Adidas-butiker och är mycket belåtna. Bakverken som är tryckta med vårt motiv, hamnar vid varje tillställning i blickfånget. Oavsett om det är nyöppningar eller jubileum – det bästa med dinTårtas produkter är att man kan använda dem vid många olika tillfällen."
Rickard Svensson,
SAB Miller


"Höjdpunkten varje fredag är när leveransen från dinTårta.se kommer! Med olika bakverk och smaker varje vecka har vi en uppskattad fikastund på kontoret. Snyggt att få våra varumärken som logga på bakverken, och förpackningen i sig sluter cirkeln i en läcker och tillfredställande upplevelse!"
Markus Engelbertz,
Förderturm Agentur GmbH


"Som agentur är vi ständigt på jakt efter nya fräsha idéer som vi kan överraska och hänföra våra kunder med. De tryckta bakverken från dinTårta är en sådan idé. Vi upplever därmed ständigt överraskade och leende ansikten. Tryckkvaliten är toppen och produkterna är också enkelt smaskens. Därtill detta engagerade teamet, som alltid försöker förverkliga våra speciella önskemål. Våra kunder är begeistrade. Och vi med. Vi återkommer alltid väldigt gärna till dinTårta."
Carolin Sternkopf,
ECE


"Vi firade vårt 50-års jubileum med våra drygt 3500 medarbetare. DinTårta ordnade för detta event 150 individuellt förpackade paket till hela Europa. Det var en logistisk mästarprestation med utomordentlig service, vi är begeistrade. Tack så mycket!"
Claudia Piening,
Hypovereinsbank


"Vi ville överraska våra filialer med något alldeles speciellt för att fira deras enastående engagemang och bestämde oss för tårtorna från dinTårta. Det som övertygade oss var de oändliga möjligheterna och individuella anpassningarna som dinTårta erbjuder; allt från storlekar, form och smaker av tårtorna till skapandet av egna motiv och förpackningar med eget branding. En häftig produkt, en pålitlig partner och begeistrade filialer – så är business roligt!"


Kontaktformulär


Intresserad? För ett personligt samtal eller förfrågan, kontakta oss gärna på 08-634 30 30 alternativt skriv ett meddelande till oss nedan:

För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.