Foretagstårtor-Case 3: Peter Hahn

Peter Hahn - Tårtmångfald till Företagseventet

Ett företagsevent med 600 inbjudna gäster stod för dörren. Uppgiften var att skapa en kombination av tårtor som skulle vara den visuella och smakliga highliten för jubileumet. Vi förverkligade detta på följande vis:


Femvåningstårta

Flervåningstårtan blev täckt med ett vitt fondanttäcke (sugar paste) och presenterades på ett fin tårtställning. Som dekoration lades gyllene pärlor och siffror på de handgjorda teckningar från Hahn med företagsnamnet på. De fem tårtorna innehöll; en mousse au chocolat, en tysk schwardswald och körsbär (sk. Schwarzwälder Kirsch), en jordgubbsmascarpone, en hallonyogourt med mjuk pepparkaka.XXXL-Tårta

Den största tårtan på festen (330 bitar) blev en chokladtårta fylld med körsbärsmörkräm som täcktes med den goda marsipanen, som var tryckt på 110 x 75 cm med framsidan från deras senaste företagskatalog. Föga oväntat hamnade denna i festens absoluta blickfång och blev direkt en talking piece.

Logotårtor

Som avrundning på tårtkreationen blev enklare marsipantäckta tårtor i olika smaker, i storleken 60 x 40 cm, färdigställda. På dessa tårtor blev logotypen för tillställningen tryckt och som dekoration lades de gyllene pärlorna till som extra effekt.
Andra Case:

För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.