Fotbollslag

Fotboll - det vackraste i världen!

När ert lag får in bollen i motståndarens mål är det ren extas för spelarna och alla supporters och det finns inget härligare i världen. Det som kan göra det lite bättre är våra tårtor och bakverk, då ni kan njuta av sporten lite extra med våra smarriga tårtor! Köp våra tårtor och bakverk till någon ni känner som kanske älskar ett annat lag än er för att visa er uppskattning till era nära och kära men även till fotbollen i sin helhet. Fotboll handlar mycket om starka känslor och kan ibland bli väldigt känslomässigt och lite för mycket vi mot dem mentalitet. Men det kommer alltid tillbaka till kärlek till en sport som är väldigt inkluderande och spelas över hela världen. Inom fotboll jobbar man mycket med att bekämpa rasism och utanförskap och det är något vi här på dintårta.se också står bakom och det är därför vi känner oss väldigt stolta över våra fotbollstårtor och bakverk! Våra tårtor passar stora som små, de gör sig perfekt på födelsedagar och matchdagar, så tveka inte utan beställ redan idag! Välj dina favoritprodukter nu och beställ dem enkelt online i vår butik. Ni kommer inte bara göra dig själv glad utan också dina fotbollsälskande vänner kommer att bli glada vid nästa match om ni kommer med våra tårtor! .


Fotboll - Leverans av era fotbollstårtor!

Vi levererar alltid er tårta tryggt och smidigt med vår leverantörspartner DHL. När din tårta är färdigbakad packas den försiktigt ned i sin tårtlåda och gör sig redo för leverans hem till er dörr rykande färsk. Så länge du beställer innan klockan 16.00 på en vardag hinner din tårta levereras redan nästa arbetsdag, förutsatt att er adress inte har extra dagar i leverans. Isåfall kan det ta upp till en extra dag för leverans. Vi på dintårta tänker mycket på hur vi kan arbeta på ett så hållbart och effektivt sätt som möjligt, så att både vi och våra kunder kan ha gott samvete när man tar emot våra produkter. De länder i Europa som vi levererar med Express till är följande länder: Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Luxemburg, Nederländerna, Polen, Tyskland & Österrike Med en arbetsdag som leveranstid under förutsättning att ni beställer innan klockan 16 dagen innan. Till dessa länder kostar leveransen 99 kr.


Allergier

Ifall du har frågor eller tankar som rör allergier eller dieter rekommenderar vi att du först tar en titt på innehållsförteckningen för våra tårtor och bakverk. Är det kanske så att ni eller en gäst har celiaki eller föredrar att skippa glutenet är det inga problem. Kom ihåg att nästan alla våra tårtor kan beställas som glutenfria om du föredrar det. Förutom att våra tårtor kan beställas helt fria från gluten har uteslutande alla av våra tårtor låg laktoshalt, vilket brukar passa utmärkt för laktoskänsliga personer. Av alla våra fem tårtfyllningar är det endast nougatcreme fyllningen som innehåller hasselnötter, resten av våra smakerna är nötfria men alla våra tårtor innehåller spår av nötter, då vi hanterar nötter i samma lokal . Samtliga tårtor innehåller mandel, då marsipanen till stor del är gjord på kalifornisk mandel. Vi ber dig att kontakta oss ifall du vill beställa en mandelfri tårta, så byter vi ut marsipanen mot sugarpaste istället. Tveka inte att vända dig till vår kundtjänst om du har frågor/funderingar som rör allergier.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Smarriga tårtor och bakverk från din favoritklubb!

Hos oss kommer alla fans att hitta de perfekta fotbollstårtorna!

Här hittar ni allt ni behöver för att skapa en perfekt supporterfest för er favoritklubb. Ni kan enkelt beställa online direkt hem till er dörr våra utsökta produkter som kommer med motiv från de bästa fotbollsklubbarna runt om i Europa! Är ni en fotbollsfan som inte kan få nog av eran favorit klubb? När det är matchdag så passar våra tårtor och bakverk perfekt som tilltugg för att skapa den där extra support känslan, bjud in alla vänner och familj så kommer det bli en match ni sent kommer glömma, även om laget inte vinner så kommer det bli ett lyckat tillfälle. Ni kan hitta våra produkter för de olika fotbollsklubbarna i denna kategori. Ni kan enkelt trycka på den klubb som ni önskar beställa produkter från och hitta hela vårt utbud på nästa sida. En tårta med klubbens logotyp eller en tårta som ser ut som din klubbs matchtröja är en absolut blickfångare och ett måste för din nästa fest. Våra produkter är det perfekta komplementet inte bara för matchdagar utan också för födelsedagar för de riktiga die hard supportrarna. Varje födelsedagsbarn kommer säkert att bli nöjd med en matchtröja tårta med sitt namn och nummer på. Du kan nu enkelt beställa klubbens produkter online i vår butik och få dem levererade till önskad adress. Vi garanterar att alla på festen kommer bli nöjda med våra tårtor och bakverk. Gör din tårta ännu mer speciell och lägg till några färgglada ljus och ett gratulationskort för att lämna födelsedagsbarnet ett trevligt meddelande.

För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.