BVB - Tårtor

Fira alla BVB matcher och fester med våra bakverk!


BVB - Den bästa klubben i världen!

När BVB får in bollen i motståndarens mål är det ren extas för spelarna och alla supporters och det finns inget härligare i världen. Det som kan göra det lite bättre är våra tårtor och bakverk, då ni kan njuta av sporten lite extra med våra smarriga tårtor! Köp våra tårtor och bakverk till någon ni känner som kanske älskar ett annat lag än er för att visa er uppskattning till era nära och kära men även till fotboll i sin helhet. Fotboll handlar mycket om starka känslor och kan ibland bli väldigt känslomässigt och lite för mycket vi mot dem mentalitet. Men det kommer alltid tillbaka till kärlek till en sport som är väldigt inkulderande och spelas över hela världen. Inom fotboll jobbar man mycket med att bekämpa rasism och utanförskap och det är något vi här på dintårta.se också står bakom och det är därför vi känner oss väldigt stolta över våra fotbollstårtor och bakverk!


BVB - Leverans av era BVB-tårtor

Vi levererar alltid er tårta tryggt och smidigt med vår leverantörspartner DHL. När din tårta är färdigbakad packas den försiktigt ned i sin tårtlåda och gör sig redo för leverans hem till er dörr rykande färsk. Så länge du beställer innan klockan 16.00 på en vardag hinner din tårta levereras redan nästa arbetsdag, förutsatt att er adress inte har extra dagar i leverans. Isåfall kan det ta upp till en extra dag för leverans. Vi på dintårta tänker mycket på hur vi kan arbeta på ett så hållbart och effektivt sätt som möjligt, så att både vi och våra kunder kan ha gott samvete när man tar emot våra produkter. Så för att göra transporterna mer miljövänliga har vi och vår logistikpartner DHL integrerat leveranssättet GoGreen. Vi har sedan den 1 mars 2011 använt oss utav detta leveranssätt till alla våra paket som skickas med DHL. GoGreen är ett CO2-neutralt alternativ från DHL som innebär att alla transportrelaterade avgaser räknas ihop och kompenseras genom att de investerar i externa projekt som är till för att skydda vårt klimat. De länder i Europa som vi levererar med Express GoGreen till är följande länder: Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Luxemburg, Nederländerna, Polen, Tyskland & Österrike Med en arbetsdag som leveranstid under förutsättning att ni beställer innan klockan 15 dagen innan. Till dessa länder kostar leveransen 99 kr. Vi kan även leverera till Norge, men då kostar leveransen istället 199 kr, samt under förutsättning att beställning sker senast kl 15 två arbetsdagar innan då DHL behöver en extra dag dit!


Allergier

Ifall du har frågor eller tankar som rör allergier eller dieter rekommenderar vi att du först tar en titt på innehållsförteckningen för våra tårtor och bakverk. Av alla våra fem tårtfyllningar är det endast nougatcreme fyllningen som innehåller hasselnötter, resten av våra smakerna är nötfria men alla våra tårtor innehåller spår av nötter, då vi hanterar nötter i samma lokal . Samtliga tårtor innehåller mandel, då marsipanen till stor del är gjord på kalifornisk mandel. Vi ber dig att kontakta oss ifall du vill beställa en mandelfri tårta, så byter vi ut marsipanen mot sugarpaste istället. Tveka inte att vända dig till vår kundtjänst om du har frågor/funderingar som rör allergier.

BVB-fotbollströjetårta
BVB-fotbollströjetårta
559,00 kr
BVB - rund motivtårta
BVB - rund motivtårta
419,00 kr
BVB - EMMA-Tårta
BVB - EMMA-Tårta
399,00 kr
BVB - Cake-Pops (12 styck)
BVB - Cake-Pops (12 styck)
369,00 kr
BVB - Cupcakes, 9 Styck
BVB - Cupcakes, 9 Styck
309,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter

Om ni älskar BVB lika mycket som oss så har ni hittat rätt!!

För att göra speldagen hemma ännu bättre från och med nu kan du nu enkelt beställa din BVB-tårta online från oss i vår butik och få den levererad till önskad adress. Vill ni göra matchdagen ännu mer speciell kan ni även köpa våra BVB-cupcakes och BVB-cake pops vilket gör sig perfekt som tillbehör för våra tårtor men också som snacks ni kan ta med er på matchen.

Vi har flera olika tårtor att erbjuda, vi har självklart allas favorit i form av BVB-märket som motiv på våra runda tårta. Eller varför inte köpa BVB maskoten Emma på en av våra rektangulära tårtor. Vår sista tårta kommer i form av en matchtröja där ni kan välja vilket nummer och namn ni önskar på tårtan. Perfekt för de unga BVB supportrarna som en dag önskar att få spela i laget.

För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.