Flamingo-tårtor

Festa loss med flamingos!

Varför flamingon är så populär är svårt att sätta fingret på men har man någonsin sett denna fågel i sin fulla prakt så är det svårt att förneka! Det är något speciellt och magiskt med denna fågeln, de är också super vackra att se på. Ert nästa firande måste ha ett flamingo tema, vi lovar att det kommer bli fantastiskt. Vi har massor av olika läckerheter med flamingo tema, ni kan få flera olika tårtor i olika storlekar och även våra finaste deluxe tårtor. Men det finns även cupcakes och kakor och massor av dekorationer att välja mellan. Tveka inte och köp hem en flamingo direkt till er dörr!
Rosa Flamingo-Tårta
Rosa Flamingo-Tårta
399,00 kr
Flamingo-tårta deluxe
Flamingo-tårta deluxe
699,00 kr
Flamingo Cupcakes
Flamingo Cupcakes
289,00 kr
Blå Flamingo-Tårta
Blå Flamingo-Tårta
399,00 kr
Gul Flamingo-Tårta
Gul Flamingo-Tårta
399,00 kr
Flamingotårta av Pia Lilenthal
Flamingotårta av Pia Lilenthal
419,00 kr
Flamingo sockerdekoration
Flamingo sockerdekoration
59,00 kr
Naked Cake
Naked Cake
449,00 kr
Flamingo Cake-Topper
Flamingo Cake-Topper
49,00 kr
Choklad Naked Cake - olika storlekar
Choklad Naked Cake - olika storlekar
449,00 kr
Cake-Popsicles i olika färger (10 st)
Cake-Popsicles i olika färger (10 st)
439,00 kr
NY
Tårtglasyr rosa
Tårtglasyr rosa
79,00 kr
Köp dekoration Tillfälligt slutsåld

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter

Flamingo fest!

Vem älskar inte flamingos? De är bland de mest älskade fåglarna och används som motiv på allt mellan himmel och jord, väskor, kläder, servis och nu våra fantastiska bakverk! Flamingon kan hittas mer eller mindre över hela världen, i europa är den vanligaste arten av flamingos den ståtliga rosa flamingon. Beställ hem en flock av bedårande flamingos som dessutom smakar fantastisk direkt till er dörr och förgyll er nästa fest med den mest festliga fågel som finns. Flamingos gillar också att festa det är därför de ibland finns 10 000 flamingos på samma fest där de alla socialiserar och dansar tillsammans.
Vi erbjuder flera olika tårtor med flamingo motiv, de kommer i våra finaste deluxe tårtor eller i en, två eller tre våningar. Som alltid erbjuder vi flera gudomliga smaker, vi har chokladbotten med chokladkräm som passar alla chokladälskare som handen i handsken. Vår andra favorit är vaniljbottnar med hallonkräm vilket passar alla fester och är som en sommardröm. Vi har även söta flamingo-kakor som passar utmärkt till picknick likväl som dessertbordet. Det går även att dekorera er tårta och bakverk med våra flamingo sockerdekorationer. Ni kan även beställa våra cupcakes och cake-pops med ert egna flamingo motiv som ni laddar upp på vår hemsida genom vårt fotoverktyg. Ni kan då få våra smarriga bakverk med ett flamingo-motiv som ni valt. Rosa är alltid en bra färg för festligheter, flamingos får sin rosa färg från de skaldjur de äter och deras naturliga rosa färg är alltid en fröjd för ögat. Så varför inte planera en fest där flamingon har huvudnumret och är festens höjdpunkt och dekorera följande. Våra bakverk och tårtor kommer förgylla er fest och skapa det perfekta dessertbordet som alla gäster kommer att prisa och komma ihåg för evigt!

Beställ våra tårtor till ert nästa flamingo-party!

Letar ni efter ett roligt och färgglatt tema för er nästa fest så har ni kommit rätt! Er nästa fest bör ha flamingo som tema så kommer det bli den bästa festen ni någonsin haft. Vi har läckra tårtor och fina dekorativa föremål med flamingo-tema som kommer att få er fest och dessert att bli en garanterad höjdpunkt. Flamingos är den perfekta party-fågeln, de umgås i stora grupper där de konstant socialiserar och dansar med varandra. Om ni verkligen önskar kan ni få flamingos så långt ögat kan nå. Flamingos finns att få på allt ni kan tänka er så ert flamingo tema kan bli fullständigt från topp till tå.

Smaker och produkter

Har ni provat våra läckra smaker? För våra flamingo tårtor erbjuder vi fem olika smaker, vi erbjuder två varianter av chokladsmaker. Den mest chokladiga är vår tårta med chokladbottnar och chokladkräm och sedan har vi den lite mer fruktiga smaken, chokladbottnar med körsbärskräm. Sedan har vi tre smaker med vaniljbottnar, vaniljbottnar med hallonkräm, vaniljbottnar med nougatkräm eller vaniljbottnar med citronkräm. Det finns något för alla, valet är helt upp till dig. Beställ enkelt din flamingo tårta från oss online i butiken och få den levererad till ditt hem eller till din festlokal på nolltid. Men naturligtvis erbjuder vi inte bara våra supergoda tårtor med flamingo tema, du kan naturligtvis också överraska din gäster med cake-pops, cupcakes eller våra muffins. Våra cupcakes kommer i fyra olika smaker, du kan välja mellan choklad, citron, äpple-kanel och choklad-chip. att planera en fest med flamingo tema har aldrig varit så lätt och smarrig! Har ni hittat den tårtan ni letat efter och göra den extra fin och speciell, så rekommenderar vi att ni tar en titt på våra tårtdekorationer.. Vår rekommendation är att servera våra tårtor med färsk vispad grädde och färska bär, för att få den bästa smakupplevelsen.

Hållbarhet och frakt

Hållbarheten för våra tårtor är 7 dagar, så de kan skickas över hela Sverige och vi har själva utvecklat en tårtlåda som säkerställer kvaliteten genom hela leveransen från vårt konditori till ert hem. Lådan håller tårtan på plats oavsett om lådan är på sidan eller upp och ned. Vi plastar personligen in tårtan innan leverans så den behåller sin färska känsla hela vägen fram till kunden öppnar lådan, och som sagt har en hållbarhet på 7 dagar så den kan njutas av flera dagar i rad. Vår leverans partner är DHL och vi använder oss av deras expressleverans, vilket medför att till de flesta adress runt om i Sverige kan vi leverera till redan dagen efter produktion. Vid adresser som DHL anser är avlägsna medför det en dag extra i leverans och är adressen för långt från en leverans anläggning så det blir mer än en dag i leverans så kan vi tyvärr inte leverera till denna adress, men var inte orolig vi hjälper dig hitta en leveranspunkt nära dig. Eftersom vi skickar tårtor över hela Sverige blir vår klimatpåverkan ett problem som vi också har tacklat. Det är nämligen så att vi också använder oss av DHLs GO Green initiativ, vilket innebär att vi koldioxid kompenserar varje leverans genom att investera den totala kostnaden av utsläppet för leveransen i projekt som värnar om vår miljö och förebygger klimatpåverkan.
För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.