Skip to Store Area:

Meny Överblick
  Docktårtor

Docktårta med prinsesstema i olika färger


Sjöjungfru-tårta
Deluxe docktårta prinsessa, grön
(2)
Deluxe docktårta prinsessa, blå
(20)
Deluxe docktårta prinsessa, rosa
(1)
Deluxe docktårta prinsessa, lila
(3)
Deluxe docktårta prinsessa, guld
(11)
Docktårta prinsessa, rosa
(1)
Docktårta prinsessa, blå
(1)
Docktårta prinsessa, lila
Docktårta prinsessa, grön

Docktårta i olika färger


Äntligen har vi äran att få presentera den efterlängtade docktårtan! Tårtprinsessan blir alla små prinsars och prinsessors dröm på födelsedagskalaset. Docktårtorna har redan blivit populära på både barnkalas och prinsessfester av alla de slag. Du kanske har sett en tårtprinsessa på Pinterest eller Instagram som du gärna hade velat beställa till födelsedagskalaset? Nu har du chansen att beställa tårtan i favoritfärgen med hemleverans över nästan hela Sverige. Tårtan passar perfekt att servera på både födelsedagskalaset med prinsesstema och till dopet eller babyshowern.

Den vackra princesstårtan med docka finns att beställas i flera härliga färger på klänningen. Klänningen i marsipan dekoreras av våra duktiga konditorer med både volanger och ett härligt mönster med sockerkulor nedtill. Du känner kanske igen pärlmönstret från våra omåttligt populära deluxetårtor? Nu har du chansen att fira din födelsedag med en bedårande tårtprinsessa med samma vackra deluxe-mönster och kompromisslösa hantverk. Även färgen på håret kan du välja själv - föredrar du en blond eller brunett prinsessa? Här ovan kan du se tårtan i bl.a rosa, blått, guld, lila och grönt. Vilken blir just din favoritprinsessa? Oavsett ditt val kommer det att bli en magisk tårta som gör nästa födelsedagsfest oförglömligt.

Beställningen görs smidigt och snabbt online och är bara några klick bort! Vi levererar tårtorna med DHL express direkt hem till dörren. Istället för att själv hämta en tårta hinner du göra iordning allt annat inför födelsedagskalaset. Barnens ögon kommer att tindra, inte bara för att våra tårtor är underbart goda, men också för att de är så vackra att titta på!

Välj bland våra mumsiga fyllningar och tårtsmaker.