Hjärtformade tårtor

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Hjärtformade tårtor, beställ här online!

Kärlek är förmodligen den bästa känslan på jorden! Det spelar ingen roll om det gäller din familj, din partner eller dina vänner. Sedan urminnes tider, är hjärtat en symbol för kärlek. Visa dina älskade hur mycket de betyder för dig och överraska med en stor tårta i form av ett hjärta. Bär din älskade i hjärtat, njut av varje timme tillsammans, och varför inte visa er kärlek genom att njuta av en läcker hjärtformad tårta! En kärlekshyllning - för som ordspråket säger: vägen till hjärta går genom magen!

Vår bildtårta i hjärtform är helt rätt för par till mysiga timmar! Visa din partner din kärlek! Ladda enkelt upp ditt favoritfoto i vår bildredigerare och vi kommer att skriva ut det på tårtan i form av ett hjärta. En läcker gåva som verkligen kan få din äskades hjärta att slå snabbare.

Obs: För att uppnå optimala utskriftsresultat, välj inte bilder med en detaljerad bakgrund. Detta kan (16x11 cm) orsaka att bilden kan se suddig ut.

För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.