Munsbitar

Beställ munsbitar online

15 Foto-Munsbitar
15 Foto-Munsbitar
349,00 kr
30 Foto-Munsbitar
30 Foto-Munsbitar
599,00 kr
60 Foto-Munsbitar
60 Foto-Munsbitar
1 159,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter

3 artiklar


Munsbitar: Sockerkaka med foto på!

Letar du efter en kreativ idé för en födelsedag eller en årsdag, till din klubb eller till firmafesten? Munsbitarna finns i tre olika smaker och utföranden: som citrontårta eller tigertårta. Du kan få en hel bild över hela tårtan eller en bild på varje bit. För bästa resultat laddar du upp en högupplöst bild, ett foto, en logotyp eller ett motiv från din idrottsförening eller ditt företag. Vi trycker sedan din bild direkt på en läcker vit fondant från Odense (även kallat Sugar Paste), som appliceras överst på sockerkakstårtan. Vi lovar att din tårta kommer att märkas! Naturligtvis är alla tårtor gjorda av mästare med stor hantverksskicklighet, de är säkert förpackade och levererade via DHL - på önskat dag till uppgiven adress.

Obs: För att uppnå optimalt utskriftsresultat, välj inte bilder med för detaljerad bakgrund. I formatet 6x4 cm kan detta framstå som suddigt.

För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.