DHR Jubileumstårta

Här beställer ni er DHR Jubileumstårta!

Stort grattis till ert 100 års jubileum!
Här hittar ni era produkter för att skapa ett fantastiskt firande.
Ni väljer de produkter ni önskar utifrån den budget ni har fått. Tryck på den produkt ni önskar och välj sedan smak och lägg till i kassan. Ska ni beställa flera produkter så väljer ni att fortsätta handla och går tillbaka ett steg för att välja en annan produkt. Annars är det bara att välja att gå till kassan och där fyller ni i alla uppgifter som behövs.
Vi rekommenderar att välja en dag tidigare i leverans så ni får er produkt i tid även om det skulle ske en försening i leverans. Glöm inte att fylla i ert distrikt/avdelning i fältet för företag och sedan använd eran voucher så priset blir 0 i kassan.
Leveransen sker mellan 09-17 på den dag ni önskat samt levereras till önskad adress. Är ingen där för att ta emot den eller om ni hellre önskar går det att välja att få den till ett ombud, men tänk då på att den som står som mottagare måste uppvisa ID för att få ut paketet. Det kommer skickas ut ett mejl/sms dagen innan leverans om att välja ombud, men ska ni ha leveransen till vald adress så är det bara att ignorera detta.
DHR jubileumscupcakes, 9 stycken
DHR jubileumscupcakes, 9 stycken
279,00 kr
DHR jubileumstårta, storlek M (30 bitar)
DHR jubileumstårta, storlek M (30 bitar)
1 099,00 kr
DHR jubileumstårta, storlek S (20 bitar)
DHR jubileumstårta, storlek S (20 bitar)
659,00 kr
Vegan Cake-Pops (12st)
Vegan Cake-Pops (12st)
399,00 kr
Köp cake-pops Ej tillgänglig under sommaren

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter

4 artiklar

För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.