Skip to Store Area:

  Barnkalastårta

Barntårta & Barnkalastårta - Beställ online här!

Filtrera
Pris
  Våningar
   Färger

    Födelsedagsram, Fototårta
    Födelsedag, Face-Cake
    Docktårta prinsessa, rosa
    Elsa och Anna på istårta
    Chubby Unicorn på regnbågstårta
    Greta Gris på födelsedagstårta
    399 kr *
    Köp tårtaKöp tårta
    Tillfälligt slutsåld
    Blixten McQueen från Bilar på bilbanet...
    Blixten McQueen, Fransesco Bernoulli och...
    Luke Skywalker & Darth Vader på rymdtå...
    Anna, Elsa och vännerna från Frost på...

    Barntårtor & Födelsedagstårtor till barnkalaset!

    I kategorin barnkalastårtor hittar du rätt tårta till nästa födelsedagskalas! Du kan välja mellan våra barntårtor som finns på denna sida eller så kan du välja en tårta med din egen bild som du enkelt laddar upp i vårt populära fototårte-verktyg. Vare sig det gäller 1-årskalas eller om ni har en tonåring i huset som fyller år hittas alltid tårtor i festliga och spännande motiv. Vad sägs om en födelsedagstårta med vännerna från Frost på? Eller kanske ni har ett Iron Man-fan hemma? Hursomhelst finns det spännande tårtor för alla.

    En annan mycket populär tårta är även siffertårtan! Önskar du att bjuda gästerna på en personlig barntårta i form av en siffra är detta den ultimata tårtan för dig. Välj bland våra härliga smaker och fyllningar och kombinera de siffror du behöver för att få till det nummer du önskar! Är det en personlig barntårta med egen bild du söker efter, så hittar du våra unika fototårtor där du enkelt laddar upp en bild som passar temat till barnkalaset perfekt!

    Oavsett ditt beslut kommer det att bli en tårta som gör nästa födelsedagskalas oförglömligt. Beställningen görs enkelt online och är bara några klick bort! Vi levererar tårtorna med DHL express direkt hem till dörren. Ingen stress eller oro för att någon glömmer bort att hämta upp tårtan med andra ord! Istället hinner du göra iordning allt annat inför födelsedagskalaset. Barnens ögon kommer att lysa, inte bara för att våra tårtor är underbart goda, men också för att de är så fina att titta på!

    Hittar du inte den barntårta du letar efter här ovan, rekommenderar vi dig att använda sökfunktionen längst upp i menyn.

    Vårt tips är att servera tårtan med nyvispad grädde, och varför inte säsongens färska bär? Allt för nya härliga tårtupplevelser! Glöm inte att beställa ljus och andra passande dekorationer till tårtan! Lycka till!