Skip to Store Area:

Meny Överblick

Motivtårta - beställ online!

Vänligen välj passande kategori nedan :)

Motivtårta - Köp motivtårtor från dinTårta.se

Vi har passande motivtårtor för varje tillfälle – välj bland hundratals motiv och flera former! Vi trycker ditt valda motiv direkt på den bästa marsipan från Odense och levererar med hjälp av DHL tårtan direkt hem till dig: bekvämt, tryggt och enkelt. Vispa bara upp lite grädde till tårtan och tårtkalaset kan börja! Gör gärna tårtupplevelsen än mer personligt med en text på tårtan eller varför inte beställa till ett tjusigt sifferljus? Låt fantasin flöda när du bygger ihop din tårtskapelse!

Hittar du inte motivet du letar efter? Om du är osäker på något kom då gärna i kontakt med oss på kundservice så kanske vi kan hjälpa dig hitta vad du söker! =) Annars föreslår vi att du spanar in vårt fotoverktyg där du har möjlighet att ladda upp vilken bild du än önskar! Mer personligt än så blir det inte!

För lite hjälp och inspirationen inför ditt kalas rekommenderar vi att ta en titt på alla de härliga bilderna som våra kunder varje vecka skickar oss på deras kalas och överraskningar. Här hittar du kunders foton, som laddats upp via kundrecensioner eller på Instagram :)